BarbroCitron


Spenat/Nässelpiroger med fetaost by Malin
augusti 21, 2007, 14:30
Filed under: Uncategorized

400g förvälld färsk spenat eller nässlor
1/2 dl rostade hasselnötter
3 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
100 g fetaost

ägg till pensling

Hacka spenaten/nässlorna, hasselnötterna och vitlöksklyftorna. Blanda det med allt det andra och lägg i små piroger. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i 20-25 min i 200 grader.

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentar



Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s



%d bloggare gillar detta: