BarbroCitron


Laxpiroger by Malin
augusti 21, 2007, 14:34
Filed under: Förrätter, Huvudrätter, Pajer, Vegetariskt

300 g rökt lax
3 hackade ägg
2 dl kokt ris (ca 1 dl okokt)
1 dl hackad dill
1 dl creme fraiche
1 hackad gul lök

ägg till pensling

Blanda allt och smaka av med salt och vitpeppar. Gör piroger på sedvanligt sätt.

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentar



Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s



%d bloggare gillar detta: